Wie ben ik en wat is mijn achtergrond?

Mijn naam is Gerrie Moot. Ik heb meer dan 40 jaar ervaring in de ouderenzorg. Mijn werkgebied was en is de regio Noord-Kennemerland en de Kop van Noord-Holland. Mijn passie ligt in het ondersteunen van ouderen en zorgorganisaties in een steeds veranderend zorglandschap.

In 1981 heb ik mijn diploma A Verpleegkundige gehaald in het Gemini Z.H. in Den Helder. Daarna ben ik gaan werken in Magnushof in Schagen. (nu “Woonzorggroep Samen”) Daarna heb ik gewerkt in de Emiraten en meer recentelijk werkte ik voor Magentazorg in Bergen en Heerhugowaard als maatschappelijk werker en zorgbemiddelaar. 

Mijn Hbo-opleiding Social Work heb in 2007 voltooid en daarna viel alles op zijn plek . Verpleegkundige en welzijnswerker. In die jaren heb ik veel cursussen en trainingen gedaan op het gebied van de ouderenzorg en over rouw en verlies onderwerpen.
In de verpleeghuizen heb ik nauw samengewerkt in een multidisciplinair team. Met AANDACHT voor mensen die een psychogeriatrische aandoening of mensen die een lichamelijke ( somatische) aandoening hebben. Deze aandoeningen (o.a. dementie) zetten je wereld en je leven op zijn kop, ook bij de geliefden om je heen. Er heerst verwarring en je hebt tijd nodig om daarmee om te leren gaan. Het is moeilijk om zo’n traject alleen te doorlopen en dat is zeker zo als je de weg niet weet in “zorgland”.

Als betrokken professional kijk ik verder dan alleen de cliënt en neem ik ook de omgevingsfactoren in overweging. Ik ben niet bang om moeilijke gesprekken aan te gaan en kies voor een gezamenlijke aanpak om de beste zorg te bieden of samen een oplossing te bedenken.

Privé heb ik als hobby zingen, wandelen, reizen en tuinieren. Ook wil ik mij graag inzetten bij activiteiten voor de inwoners in mijn eigen omgeving, en dat is Bergen (N.H.)
Bekijk mijn diensten